Maanrakennuksen kulmakivi

Siivonen edustaa luotettavaa, tehokasta ja ammattitaitoista maarakennusta. Me palvelemme sekä kaivuutöillä että materiaalilla kuljetuksineen. Meillä on pitkäaikainen kokemus sekä pienimmistä kaivuutöistä että isommista maanrakennusprojekteista. Maanrakennusprojektit edustavat mm. omakotitalojen pohjat, sepelin ja hiekan kuljetukset, teiden rakentamiset, ojien kaivuut, kaapeliojat, tolppien pystytykset, hiekoitukset sekä auraukset.

Meiltä voit kätevästi tilata niin koneet kun materiaalit kuljetuksineen, mikä tekee rakentamisesta vaivattomampaa. Me toimitamme materiaalit omasta hiekkamontusta (sinkeliä tai someroa, salaojasora, murske jne) sekä myös eriväristä sepeliä omasta murskaustuotannosta.

Me teemme maansiirtotöitä pitkällä kokemuksella sekä henkilöasiakkaille että yrityksille. Meiltä saat ansaintuntevaa palvelua! Meidän laaja valikoima työ- ja kuljetuskalusto sekä laaja materiaali valikoima takaavat onnistuneen tuloksen.

Tuotteet

Niin pihalle kuin hiekkarannalle

Meiltä löydät niin soraa, someroa, mursketta, hiekkaa kun erikokoista sepeliä, kaikki omasta tuotannosta ja paikalle toimitettuna!

Controller | Kuljetus ja Kaivuu Siivonen Oy Ab
Kalusto

Koneita kaikenlaisiin maatöihin

Meillä on erikokoisia kaivureita, kuorma-autoja, perä-vaunuja ja lavetti. Meiltä löytyy myös erikokoisia pyöräkuormaajia josta yksi pienempi ahtaisiin paikkoihin. Meillä on myös murskaimia sekä seula ja vuokraamme irto-lavoja ja maatiivistäjiä.

Kalusto | Kuljetus ja Kaivuu Siivonen Oy Ab
Talonrakentaja

Jotta rakentaminen sujuisi kätevästi!

Meillä on pitkä kokemus omakotitalojen pohjatöistä. Meillä on tarvittavat koneet eri työvaiheisiin, tarvittavat materiaalit sekä ammattitaitosta väkeä. Koska meiltä löytyvät sekä kaivinkoneet, kuorma- autot että materiaali työ sujuu sutjakkaasti! Louhintatyöt onnistuvat myös meidän kauttamme.

Kaikki tämä, jotta talonrakentaminen olisi helpompaa! Vain yhdellä soitolla!

Kiviä | Kuljetus ja Kaivuu Siivonen Oy Ab